Hlavní obsah

Muž v Praze pomáhal ženě s nákupem. Kolemjdoucí mu mezitím ukradl auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pomoc s nákupem se ve středu vymstila 47letému muži na pražském Žižkově. Před domem nechal nastartované auto, které mu hbitě ukradl kolemjdoucí. Daleko však nedojel, protože ho zadržela blízká hlídka.

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržení zloděje autaVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž vezl svoji známou kolem deváté hodiny večer do domu v Sudoměřské ulici. Protože chtěl být gentleman, pomohl jí s taškami až do vchodu. Nastartované auto pak přilákalo pozornost kolemjdoucího, který se rozhodl se povozit.

Policie dopadla muže, který v Praze útočil nožem na ženy

Krimi

„Překvapenému okradenému, který už zaslechl jen zvuk svého vozu a zahlédl brzdová světla, nezbylo nic jiného než celou věc ohlásit na linku 158,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Řidič v Praze vylétl s ferrari na rovince, luxusní auto zastavila lampa

Krimi

Policisté začali po ukradené hondě pátrat a zanedlouho ji spatřili v Ondříčkově ulici. Muž sice chtěl ujet, ale brzy si to rozmyslel a byl zadržen. Pětatřicetiletý muž, který nevlastní řidičský průkaz, měl v minulosti několik zákazů řízení. Navíc byl v pátrání.

„Zadržený je v současné době podezřelý ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Pravomocný rozsudek ho tak v době nouzového stavu může poslat za mříže až na osm let,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám