Hlavní obsah

Muž v Ostravě oslovil ženu a pak ji znásilnil

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ostravští kriminalisté intenzivně pátrají po pachateli zločinu znásilnění, který se stal předminulé pondělí v Ostravě-Svinově. Neznámý muž tam nejprve oslovil 30letou ženu a následně ji napadl a znásilnil.

Foto: Policie ČR

Pachatele zachytily kamery.

Článek

„Skutek se odehrál večer okolo 21.45 ve směru chůze od Svinovských mostů k ulici Františka a Anny Ryšových. Zatím neznámý muž oslovil třicetiletou ženu. Nejprve s ní krátce pohovořil, pak ji ale povalil na zem, nalehl na ni, osahával ji a nakonec vykonal soulož,“ sdělil mluvčí ostravské policie Petr Svoboda.

Foto: Policie ČR

Pachatele zachytily kamery

Dodal, že poté, co se poškozená žena zmohla na volání o pomoc, pachatel utekl. „Polonahá žena doběhla do blízkého objektu, z něhož pak byla převezena k ošetření do nemocnice,“ upřesnil Svoboda.

Policie proto vyzývá občany, kteří poznávají muže na fotografii, aby neprodleně kontaktovali kriminalisty na telefonu 974726409 nebo osobně zašli na kterékoliv oddělení Policie ČR. Volat mohou i na bezplatnou linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám