Hlavní obsah

Muž uhýbal riskantně předjíždějícímu vozu, při nárazu se zranilo tříměsíční dítě

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blatná

Aby se vyhnul hrozící čelní srážce s riskantně předjíždějícím vozem, strhl ve středu kolem poledne na jihu Čech řidič svůj vůz do strany. Po smyku auto havarovalo, zraněnou tříměsíční dívku transportoval vrtulník do nemocnice. Policie hledá svědky této nehody.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Řidič se chtěl vyhnout protijedoucím vozům a havaroval. Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala na silnici první třídy z Blatné na Tchořovice. Řidič jel od Blatné a na přehledném úseku si všiml vedle sebe protijedoucích vozidel, kdy jedno předjíždělo druhé.

„Aby řidič zabránil čelnímu střetu s protijedoucím vozidlem, vjel k pravé krajnici. Smyk se řidiči nepodařilo vyrovnat a s vozidlem havaroval v levém příkopu,“ řekla mluvčí strakonické policie Jaromíra Nováková.

Při střetu byla zraněna převážená tříměsíční dívka, kterou vrtulník transportoval i s matkou do nemocnice v Českých Budějovicích. „Policisté žádají svědky této nehody, kteří jeli kolem poledne místem, aby se přihlásili strakonickým policistům nebo zavolali na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám