Hlavní obsah

Muž škrtil příbuznou a hrozil, že zabije ji, svou ženu i děti

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Jako smyslů zabavený si počínal v pondělí odpoledne 40letý muž z Přerovska, když pod vlivem alkoholu hrozil své příbuzné, že zabije nejen ji, ale i svou ženu a děti. Napadenou by pak zřejmě uškrtil, kdyby mu v jeho počínání nezabránil svědek incidentu.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

„Muž před jedním z rodinných domů v obci na Přerovsku vyhrožoval 58leté ženě, se kterou je v příbuzenském vztahu, zabitím. Stejné výhrůžky směřovaly i na adresu jeho ženy a dětí. Když s ním poškozená odmítla komunikovat, vnikl za použití násilí do domu, začal ji škrtit a ve výhrůžkách zabitím opět pokračoval,“ řekla Právu v úterý policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že ve fyzickém napadání podle ní muži nakonec zabránil 28letý svědek incidentu.

„Na místo byla přivolána policejní hlídka, která agresora zajistila a převezla na policejní služebnu. Tam u něj policisté provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní. Naměřili mu dvě promile alkoholu,“ uvedla mluvčí.

Muž je podezřelý ze spáchání trestných činů nebezpečného vyhrožování a porušování domovní svobody. Hrozí mu až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám