Hlavní obsah

Muž se zbraní ohrožoval karvinské taxikáře

Karviná

Z výtržnictví a vydírání obvinila policie muže, který v Karviné se zbraní v ruce ohrožoval taxikáře. K incidentu došlo minulý týden v městské části Karviná-Ráj.

Foto: Fabrizio Bensch, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Incident začal na stanovišti, kde se muž dožadoval svezení, uvedla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. Taxikářovi kolegové v minulosti již měli s tímto zákazníkem špatné zkušenosti, řidič se proto uzamkl ve voze a muži řekl, že je obsazen a čeká na jiného zákazníka.

Muž několikrát napadl dívku na ulici. Měla mu prý vrátit peníze

Krimi

„Agresivní muž začal přes okénko taxikáři vulgárně nadávat a z kapsy bundy vytáhl krátkou střelnou zbraň, kterou přiložil na sklo. Nepatřičně vyhrožoval použitím zbraně, pokud taxikář nevystoupí nebo ho nevezme do vozidla. Řidič na nic již nečekal, zařadil a z místa incidentu odjel,“ uvedla mluvčí.

Zanedlouho incident pokračoval před dispečinkem taxi, kam se muž nechal přivézt jinou taxislužbou.

Patnáctiletý chlapec v Hradci Králové pobodal mladého muže

Krimi

„Do několika minut po oznámení policisté podezřelého muže zadrželi. Prohlídkou zadrženého policisté našli nejenom krátkou zbraň, ale i nůž s dlouhou čepelí. Zbraň byla plynová pistole s náboji,“ dodala mluvčí. Obviněnému hrozí až osm let vězení, policie zjistila, že byl pod vlivem drog.

Reklama

Výběr článků

Načítám