Hlavní obsah

Muž se zatykačem na krku vyhledává opuštěné ženy

Novinky, kub
Praha

Policie pátrá po 41letém muži z Bruntálska, na kterého je vydán příkaz k zatčení kvůli různým krádežím v Praze. Kriminalisté ho marně hledají už několik měsíců. Podle nich se neustále seznamuje s opuštěnými ženami, ke kterým se pak na přechodnou dobu nastěhuje.

Foto: Policie ČR

Vít Zavadil, po kterém pátrá policie.

Článek

Příkaz k zatčení vydal na Víta Zavadila již loni v červenci Obvodní soud pro Prahu 2. „Důvodem je majetková trestná činnost páchaná po celém území metropole,“ sdělil ve čtvrtek mluvčí policie Jan Rybanský.

Hledaný podle mluvčího dobře ví, že je mu policie v patách, úmyslně se proto skrývá různě po Česku. „Kriminalisté při pátrání zjistili, že se opakovaně seznamuje s opuštěnými ženami, ke kterým se posléze nastěhuje a několik měsíců u nich bydlí,“ upřesnil Rybanský s tím, že naposled byl viděn v Přelouči.

Britové si přiletěli pro Čecha stíhaného kvůli smrtelné nehodě

Zahraniční

Zavadil je podle popisu v policejní databázi 175 cm vysoký, má oválný obličej, šedé oči a krátké vlasy s pleší na temeni. Trvalé bydliště má na Bruntálsku.

„Pokud máte informace, které by vedly k místu pobytu či pohybu hledaného, kontaktujte linku 158,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Na Bali byl zadržen Čech hledaný pro podvod

Imigrační úředníci na indonéském ostrově Bali zatkli tři hledané cizince, kteří byli na útěku kvůli finančním podvodům, jichž se dopustili ve svých rodných...

Výběr článků

Načítám