Hlavní obsah

Muž se v Brně poranil o jehlu zapíchnutou v sedátku sdíleného kola

Právo, vtk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O jehlu zapíchnutou v sedátku sdíleného jízdního kola se v pondělí ráno poranil v Brně čtyřiačtyřicetiletý muž, který si chtěl bicykl půjčit. Nález nahlásil strážníkům, kteří okamžitě vyrazili na místo a nebezpečný předmět zajistili. Právu to řekla jejich mluvčí Tereza Kadrnožková. S největší pravděpodobností jehlu na kole někdo úmyslně nastražil.

Foto: MP Brno

Jehla v sedátku sdíleného kola

Článek

„Hlídka zjistila, že ze sedátka kola skutečně trčí injekční jehla. Muž strážníkům popsal, že si hrot zapíchl do ukazováčku ve chvíli, kdy se o sedadlo opřel. Strážníci mu zraněný prst ošetřili dezinfekcí, překryli obvazem a muže poučili, že bude muset kvůli vyšetření zamířit ještě do nemocnice,“ doplnila mluvčí.

Hlídka zjistila, že místo zabírají kamery a podařilo se jí získat kontakt na jejich správce. Strážníci případ předali republikovým policistům pro podezření ze spáchání trestného činu.

Foto: MP Brno

Jehla byla zabodnutá do sedátka, muž se poranil na prstu.

Brno pravidelně čistí veřejná prostranství od jehel a injekčních stříkaček, které ve městě odhazují drogově závislí. Zaměstnanci města je nalézají zejména u laviček v parcích a v okolí hřišť v centru města.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám