Hlavní obsah

Muž se na benzínce přiotrávil oxidem uhelnatým

Právo,
Hradec Králové

Dodávka, stojící nepřiměřeně dlouho na parkovišti u jedné z čerpacích stanic v Hradci Králové, upoutala ve čtvrtek pozornost pracovnice obsluhy. Když žena vyšla podezřelé auto zkontrolovat, zjistila, že v nákladovém prostoru leží muž, který na ni nereaguje. Na místo proto přivolala hlídku městské policie.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Strážníci byli nuceni rozbít okno a vytáhnout muže ven. Poté hned požádali o příjezd záchranné služby. Zdravotníci po provedení základního vyšetření zjistili, že u muže přetrvává porucha vědomí. Vzhledem k okolnostem mužova nálezu nemohli jako příčinu stavu vyloučit otravu oxidem uhelnatým,“ uvedl mluvčí hradecké záchranky Ivo Novák.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Nemocný byl proto převezen na oddělení urgentního příjmu do královéhradecké nemocnice. „Podezření záchranářů na intoxikaci se v nemocnici po provedení specializovaných vyšetření potvrdilo. Proto byl postižený letecky převezen na specializované pracoviště do nemocnice v Kladně, kde podstoupí léčbu hyperbarickou oxygenoterapií,“ dodal Novák.

Reklama

Výběr článků

Načítám