Hlavní obsah

Muž napomenul známého kvůli pivu u notebooku. Ten ho za to pořezal na krku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Banální spor vyvrcholil na konci ledna pokusem o vraždu na Znojemsku. Útočník se nedokázal vyrovnat s tím, že ho jeho známý napomenul, aby si své pivo posunul dál od jeho notebooku, a pořezal ho na krku.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Několik známých se sešlo poslední lednový den u jednoho z nich a popíjeli pivo. Po napomenutí, že nápoj nepatří tak blízko klávesnice, odešel pokáraný muž po krátké hádce domů. Jenže jeho vztek byl silnější a muž se vrátil za svým známým, aby si to opět vyříkali.

Vrahem ženy na Vysočině by mohl být sebevrah z Orlíku, spekuluje policie

Krimi

„Ani toto však ke zklidnění emocí nevedlo, opět došlo k menší potyčce, vzápětí agresor oznámil sokovi, že to s ním skoncuje, vzal nůž a pořezal ho na krku,“ uvedl mluvčí policie Pavel Šváb.

Za vraždu otce a macechy dostal Nárožný 25 let

Krimi

Útočník následně odešel s krvavýma rukama a svědkům oznámil, co udělal. Ti okamžitě utíkali zraněnému na pomoc. I poškozený se snažil přivolat pomoc, a to přes svou známou na sociální síti.

Jednatřicetiletého útočníka s kriminální minulostí pak zadrželi policisté, kteří ho pak obvinili z pokusu o vraždu. Hrozí mu až 20 let vězení, soud jej poslal do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám