Hlavní obsah

Muž na vozíku měl zaútočit na dítě u školy. Policie hledá svědky i podezřelého

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Středočeská policie vyšetřuje napadení dítěte mužem na invalidním vozíku nedaleko školy v okrese Praha-východ. Hledá svědky, kteří mohli vidět podezřelého nebo jeho auto.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Základní škola v Kostelním Hlavnu na Praze-východ na svém webu informovala, že k napadení mělo dojít v pondělí kolem čtvrt na osm ráno mezi obcemi Sudovo Hlavno a Kostelní Hlavno.

Lupiči zbili v Praze mladého muže a pak mu sebrali cennosti

Krimi

Novinkám tuto informaci následně potvrdila také mluvčí policie Vlasta Suchánková. „Středočeští policisté prověřují napadení dítěte mužem na invalidním vozíku. Podle všeho se mělo jednat o muže ve věku mezi 30 a 40 roky, který měl mít na sobě modré či tmavší oblečení,“ uvedla Suchánková.

Muž několikrát napadl dívku na ulici. Měla mu prý vrátit peníze

Krimi

Policie také pracuje s informací, že u silnice u místního křížku byl zaparkován osobní vůz tmavší barvy, zřejmě typ sedan. Bližší popis policie nemá zatím k dispozici. Policie rovněž nechce vzhledem k věku oběti zveřejňovat další podrobnosti včetně zdravotního stavu dítěte.

Žádá však svědky, kteří mohli vidět jak podezřelého muže, tak osobní auto, aby předali své informace na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám