Hlavní obsah

Muž je podezřelý, že po hádce s matkou zapálil dům na Kladensku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doksy

Požár rodinného domu v Doksech na Kladensku, po kterém skončila žena v nemocnici, má podle policie na svědomí její 40letý syn. Kriminalisté muže zadrželi, požár údajně založil po hádce s matkou.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár domu v Doksech na KladenskuVideo: Novinky

 
Článek

Dům vyhořel v noci na neděli, zůstaly z něj jen obvodové zdi. V péči záchranářů skončila žena, která se nadýchala zplodin.

„Policejním šetřením na místě činu bylo zjištěno, že rodinný dům ve Vorlíčkově ulici byl zapálen úmyslně po hádce rodinných příslušníků,” sdělila v pondělí mluvčí policie Jana Šteinerová.

Podle informací Novinek došlo k hádce matky se synem, který pak podle vyšetřovatelů dům schválně podpálil.

Dům na Kladensku zachvátily plameny. Žena skončila v péči záchranářů

Krimi

Kriminalisté v souvislosti s případem zadrželi čtyřicetiletého muže, který skončil v cele. O případném obvinění policie neinformovala, případ vyšetřuje jako poškození cizí věci.

„Majitelka hořícího domu ve věku pětašedesát let se při požáru nadýchala zplodin a byla posádkou záchranné služby převezena do nemocnice,” uvedla mluvčí. Na dům je napojený další rodinný domek jiných majitelů, ten díky rychlému zásahu hasičů zůstal nepoškozen.

„Při požáru nedošlo k žádnému jinému zranění osob. Vzniklá škoda byla předběžně vyčíslena na částku dva miliony korun, upřesnila Šteinerová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám