Hlavní obsah

Mrtvou pod věží chrámu sv. Mořice v Olomouci byla sedmnáctiletá studentka

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policistům se v neděli podařilo zjistit totožnost ženy, která minulý čtvrtek odpoledne zemřela po pádu z pozdně gotické věže kostela sv. Mořice v centru Olomouce. Jde o sedmnáctiletou studentku z Olomouce.

Foto: Petr Nový, Novinky

Dívka po pádu na místě zemřela.

Článek

„Žena, jejíž tělo bylo nalezeno dne 9. května po pádu z kostelní věže sv. Mořice v centru Olomouce, byla v neděli ztotožněna. Jde o studentku z Olomouce ve věku nedožitých 18 let,“ řekla Právu v pondělí policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Dívka po pádu z věže utrpěla zranění, kterým na místě podlehla. Pravděpodobně spáchala sebevraždu. „Olomoučtí kriminalisté na případu stále pracují. Zjišťují a prověřují všechny okolnosti jejího úmrtí. Vzhledem k právě probíhajícímu prověřování není možné zatím poskytnout další informace,“ dodala mluvčí.

Věž kostela sv. Mořice, který je národní kulturní památkou, je od května do září vždy přes den volně přístupná veřejnosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám