Hlavní obsah

Mrtvá žena ležela dva roky v bytě

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRNOV

Asi dva roky ležela ve svém bytě na Svatováclavské ulici v Krnově mrtvá 52letá žena. Teprve díky náhodě bylo její tělo ve značném stupni rozkladu v úterý nalezeno.

Článek

"Mysleli jsme si, že se někam odstěhovala a její byt je prázdný," shodují se šokovaní obyvatelé několikapatrového bytového domu. "Až v úterý 31. května večer našla 45letá sousedka mrtvolu v neuzamčeném bytě na základě upozornění svého psa," uvedla mluvčí bruntálské policie Lucie Krašteničová.

Dodala, že žena žila po smrti své matky osamělým životem a vůbec nikdo ji nepostrádal. Snad s výjimkou dodavatele elektřiny, který ji po několika upomínkách odpojil od proudu.

"Přivolaný lékař záchranné služby konstatoval smrt z neznámé příčiny s dobou úmrtí na přelomu let 2002 a 2003. Za účelem objasnění přesné příčiny smrti bude provedena soudní pitva," dodala mluvčí s tím, že případ vyšetřuje krnovská služba kriminální policie a vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám