Hlavní obsah

Dítě přebíhalo silnici, při srážce s motorkou zemřelo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy
Aktualizováno

Tragické následky má nedělní nehoda, která se stala nedaleko Čachrova na Klatovsku. Zemřel při ní osmiletý chlapec, který přecházel silnici první třídy, kde se střetl s motorkářem. Původní informace hovořily o šestiletém dítěti.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Na místo vyjížděly kolem 15. hodiny všechny složky integrovaného záchranného systému. Podle dostupných informací vycházel chlapec, jeho babička a kamarádi z lesa poblíž Čachrova. Všichni chtěli rychle přejít hlavní tah ze Železné Rudy na Klatovy.

„Po silnici první třídy v tu chvíli jel třiatřicetiletý motorkář. Chlapec vstoupil do vozovky, kde došlo ke střetu s motorkou,“ popsala událost policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

„Nezletilý pacient utrpěl velmi těžká zranění. Laická i odborná resuscitace trvala desítky minut. Bohužel přes veškerou snahu se nepodařilo chlapce zachránit,“ sdělila za plzeňskou záchranku Mária Svobodová.

Šmaterová doplnila, že policisté nadále případ vyšetřují a zjišťují veškeré jeho okolnosti. „Na místo jsme přivolali krizového interventa,“ řekla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám