Hlavní obsah

Dítě přebíhalo silnici, při srážce s motorkou zemřelo

Klatovy
Aktualizováno

Tragické následky má nedělní nehoda, která se stala nedaleko Čachrova na Klatovsku. Zemřel při ní osmiletý chlapec, který přecházel silnici první třídy, kde se střetl s motorkářem. Původní informace hovořily o šestiletém dítěti.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Na místo vyjížděly kolem 15. hodiny všechny složky integrovaného záchranného systému. Podle dostupných informací vycházel chlapec, jeho babička a kamarádi z lesa poblíž Čachrova. Všichni chtěli rychle přejít hlavní tah ze Železné Rudy na Klatovy.

„Po silnici první třídy v tu chvíli jel třiatřicetiletý motorkář. Chlapec vstoupil do vozovky, kde došlo ke střetu s motorkou,“ popsala událost policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

„Nezletilý pacient utrpěl velmi těžká zranění. Laická i odborná resuscitace trvala desítky minut. Bohužel přes veškerou snahu se nepodařilo chlapce zachránit,“ sdělila za plzeňskou záchranku Mária Svobodová.

Šmaterová doplnila, že policisté nadále případ vyšetřují a zjišťují veškeré jeho okolnosti. „Na místo jsme přivolali krizového interventa,“ řekla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám