Hlavní obsah

Motorkář nepřežil střet s terénní toyotou

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SKŘIPOV

Devatenáctiletý motorkář se zabil v neděli před polednem nedaleko obce Skřipov na Opavsku. Informoval o tom mluvčí opavské policie René Černohorský. Mladík, který jel v koloně dalších motocyklů z motorkářského srazu v nedalekém Kajlovci, při předjíždění nezvládl svůj stroj a čelně se srazil s protijedoucím terénním automobilem.

Článek

„Motorkáři jeli z Kajlovce lesem ve směru do Skřipova, kde je mnoho zatáček. Po čelním střetu s toyotou utrpěl řidič motocyklu vážné zranění,“ řekl Černohorský. Na místo vyjely tři posádky záchranné služby včetně vrtulníku.

„Muž byl v bezdvědomí a nejevil žádné známky života. Svědci nehody zraněnému poskytovali první pomoc a srdeční masáž, v oživovacích pokusech pokračovali po příjezdu i záchranáři. Bohužel bezvýsledně,“ dodal mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Podle policie šlo pravděpodobně o jedinou nehodu v souvislosti s velkým motorkářským srazem v Kajlovci, kterého se odhadem účastnílo asi 400 motorkářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám