Hlavní obsah

Mladý řidič zemřel při havárii v Plzni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

V Plzni - Božkově havaroval v pátek krátce po 21:00 pětadvacetiletý řidič osobního vozu. Vážným zraněním na místě podlehl, sdělil v sobotu operační důstojník krajských hasičů. Příčiny nehody nyní vyšetřuje policie.

Článek

Záchranáři našli řidiče mimo automobil a dlouho se ho snažili resuscitovat. Bohužel, už se to nepodařilo, informovala mluvčí záchranné služby Lenka Ptáčková. Hasiči ještě prohledávali okolí nehody, zda není poblíž automobilu někdo další zraněný. Nikoho ale neobjevili.

Smrt řidiče na Teplicku

Řidič osobního automobilu značky Peugeot zemřel v sobotu brzy ráno při dopravní nehodě u Chotějovic na Teplicku. Mluvčí severočeské policie Jaromíra Střelcová řekla, že vůz jel po rovném úseku silnice směrem na Bílinu.

Z dosud neznámých příčin narazil do betonového přemostění nad silnicí. Poranění řidiče byla prý tak vážná, že byl na místě mrtev. Policisté škodu zatím odhadují na 60 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám