Hlavní obsah

Mladík v Brně řídil auto ze střechy nohama a naboural do policistů

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Veselou kratochvílí si krátila středeční večer v Brně skupinka mladých lidí. Projížděli se ve svém autě na parkovišti u obchodního domu, na čemž by nebylo nic zvláštního, jenže volant řidič neovládal rukama, ale seděl na střeše a řídil nohama. Nebezpečné zábavy si všimli pracovníci obchodního domu, kteří zalarmovali policisty.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíci řídili automobil z jeho střechyVideo: Policie ČR

 
Článek

„Přivolaná hlídka na vlastní oči spatřila, že skupinka se i nadále baví přesně tak, jak to popsal zaměstnanec obchodu. Policisté za užití výstražného světelného znamení vyzvali osádku k zastavení vozidla. Mladík na střeše se snažil vrátit zpět na místo řidiče, ovšem začal zmatkovat, nestihl včas zastavit a auto narazilo do služebního vozidla policie,“ prohlásila policejní mluvčí Andrea Straková.

Strážcům zákona se ani nechtělo věřit, že jednadvacetiletý řidič nebyl pod vlivem alkoholu ani drog a navíc bez uzardění přiznal, že takový styl řízení mu přijde zcela v pořádku a stejně už jezdil minulý den. Jeho ekvilibristika mu ale vynesla jen tučnou pokutu a poučení o tom, jak dodržovat bezpečnostní pravidla při řízení.

Reklama

Výběr článků

Načítám