Hlavní obsah

Mladík rozbil zaparkované auto, poté skočil po hlavě z mostu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most

Záhadou je pro policisty chování 22letého muže, který v polovině ledna v obci Záluží nejprve rozbil zaparkovaný vůz a poté skočil po hlavě z mostu. Mladík policistům později vypověděl, že si nic nepamatuje.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mladík z Mostu ve večerních hodinách nejprve navštívil místní dílnu, do které vstoupil s kovovou tyčí v ruce, a když se zaměstnanec firmy zeptal, co si přeje, neodpověděl a odešel.

O chvíli později uslyšel pracovník řinčení skla a uviděl neznámého muže, jak rozbil zadní sklo zaparkovaného automobilu.

„Výtečník z parkoviště odešel směrem k silnici, kde upadl. Zvedl se a následně běžel ke svodidlům, které přeskočil a poté skočil z mostu hlavou dolů do kolejiště,“ informovala ve středu mluvčí policie Ludmila Světláková.

Zraněnému muži poskytli první pomoc přivolaní policisté a poté jej předali do péče záchranné služby, která ho převezla do nemocnice. Výtržník způsobil škodu 7300 korun a policie ho vyšetřuje pro trestné činy poškození cizí věci a výtržnictví. „Co bylo motivem jednání podezřelého, policie nezjistila. Muž si prý již nic po zranění nepamatuje,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám