Hlavní obsah

Mladík převrátil superb na střechu, škoda je bezmála milion

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lipová

Notnou dávku štěstí měl při nehodě Škody Superb na Prostějovsku její osmnáctiletý řidič. Podle policie nezvládl řízení, vjel do příkopu a odtud se odrazil zpátky na silnici, kde auto skončilo na střeše. Okolnosti nehody, při které vznikla škoda za 900 tisíc korun, policie vyšetřuje.

Foto: Policie ČR

Nehoda se stala mezi obcemi Lipová a Holubice.

Článek

Nehoda se stala v úterý na silnici mezi obcemi Holubice a Lipová. „Osmnáctiletý řidič zřejmě vlivem nepřizpůsobení rychlosti jízdy stavu a povaze vozovky nezvládl řízení a s vozidlem vyjel vpravo mimo komunikaci,“ sdělil ve středu mluvčí policie František Kořínek.

Foto: Policie ČR

Zraněný řidič skončil v nemocnici

Auto vrazilo do příkopu a pak se převrátilo zpátky na silnici, kde zůstalo na střeše. „Řidič při dopravní nehodě utrpěl zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo,“ upřesnil Kořínek s tím, že vyšetřovatelé odhadli škodu vzniklou při nehodě na nejméně 900 000 korun.

Policie obvinila mladíka, který vezl opilý v malém peugeotu 11 lidí

Krimi

„Alkohol i jiné návykové látky policisté u řidiče vyloučili na místě. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám