Hlavní obsah

Mladík měl po silvestrovské party na Kroměřížsku ubodat otce, pak se pokusil zabít

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Devětačtyřicetiletého otce zavraždil podle policie jeho 21letý syn po silvestrovských oslavách na Kroměřížsku. Pak se pokusil o sebevraždu, ale záchranáři jej zachránili. Ve středu byl obviněn z vraždy.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Mladý muž se vrátil na Nový rok kolem třetí hodiny ráno ze silvestrovské oslavy do obce na Holešovsku. Byl opilý a podle policie se s otcem pohádal.

Gruzínec popálil a pobodal v Poličce krajana s družkou, soud mu potvrdil 15 let

Krimi

„Poté vzal mladík kuchyňský nůž, se kterým na svého devětačtyřicetiletého otce zaútočil a několikrát ho bodl,“ uvedla mluvčí policie Lenka Javorková.

Následně odešel na zahradu, kde se nožem bodl do hrudníku. Přivoláni záchranáři otce již nemohli zachránit, poskytli však první pomoc mladíkovi, kterého převezli do nemocnice.

Svého otce v kotelně ubodal, soud mu potvrdil 10 let

Krimi

Výslech byl kriminalistům umožněn teprve ve středu, kdy byl také obviněn z vraždy. Soudce muže nevzal do vazby a rozhodl o dohledu probačního úředníka. Ve vězení může strávit až 18 let. Mladík zůstane vzhledem ke svému těžkému zdravotnímu stavu ještě několik dní v nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám