Hlavní obsah

Mladí lidé za volantem způsobili v noci na Zlínsku dvě vážné dopravní nehody

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valašské klobouky

Zraněním sedmi cestujících ve dvou osobních vozidlech skončily dvě noční vážné nehody na Valašskoklobucku. Řidiči obou automobilů havarovali mimo vozovku po průjezdu levotočivou zatáčkou a utrpěli těžká zranění.

Foto: Policie ČR

Při nárazu do stromu u Lačnova byli zraněni čtyři mladí lidé

Článek

V prvním případě zřejmě přecenil své schopnosti v sobotu o půl desáté večer osmadvacetiletý řidič vozidla audi. „Ve velké rychlosti havaroval do stromu mezi Valašskými Klobouky a Lačnovem. Společně s ním cestovali ve vozidle další tři spolujezdci, dva muži ve věku jednadvacet a osmadvacet let a jedna pětadvacetiletá žena,“ informovala Právo policejní mluvčí Monika Kozumplíková

Foto: Policie ČR

Při nárazu do stromu u Lačnova byli zraněni čtyři mladí lidé

„Po nehodě dva cestující ze zadních sedadel sami opustili vozidlo. Řidič a vedle něj sedící spolujezdec však zůstali v autě zaklíněni. Hasiči proto ihned vyprostili za pomoci hydraulického zařízení oba vážně zraněné vyprostili a předali je do péče záchranářům,“ sdělila mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Foto: Policie ČR

Při nárazu do stromu u Lačnova byli zraněni čtyři mladí lidé

Řidiče přepravil vrtulník se závažným zraněním do nemocnice v Ostravě, jednadvacetiletý spolujezdec skončil s těžkým zraněním v nemocnici ve Zlíně. Ostatní pasažéři skončili v nemocnici s různými formami lehkého zranění. Škoda na vozidle se vyšplhala na sto padesát tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda u Valašských Klobouk si vyžádala tři zranění

Dechovou zkoušku u řidiče nebylo možné provést kvůli vážnému zranění. Zda byl při jízdě pod vlivem alkoholu, stanoví lékařské vyšetření.

Ke druhé závažné dopravní nehodě vyjížděli policisté v neděli krátce před půl čtvrtou ráno. „Tři mladí lidé jeli směrem od Valašských Klobouk do Brumova-Bylnice a mezi těmito obcemi havarovali do příkopu. Vozidlo peugeot řídila dvaadvacetiletá žena, společně s ní cestoval ve vozidle stejně starý muž a o rok mladší žena. Řidička utrpěla při nehodě těžké zranění, zbylí dva cestující utrpěli zranění lehká,“ podotkla policejní mluvčí.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda u Valašských Klobouk si vyžádala tři zranění

Všechny tři převezli záchranáři k ošetření do nemocnice. Dechová zkouška u řidičky byla negativní. Škoda na vozidle činí asi čtyřicet tisíc korun. Přesné okolnosti obou dopravních nehod prověřují zlínští kriminalisté ve spolupráci s dopravními policisty.

Reklama

Výběr článků

Načítám