Hlavní obsah

Mladí lidé se sluchátky šli v Karviné po kolejích. Jeden je po smrti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Nepozornost způsobená nasazenými sluchátky na hlavě způsobila v pondělí večer tragédii nedaleko železničního nádraží v Karviné. Strojvedoucí při vjezdu do stanice spatřil dva teenegery, kteří šli ve směru jízdy. Jednomu z nich se uskočit na poslední chvíli nepodařilo.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

O nehodě informovala mluvčí policie Zlatuše Viačková. „Ze zjištěných informací vyplynulo, že strojvedoucí ihned začal troubit a brzdit. Na to měly osoby uskočit mimo kolejiště, přesto vlak jednu osobu zachytil.

Rychlík srazil na nádraží dva lidi, byli na místě mrtví

Krimi

I přes okamžitou pomoc a veškerou snahu poskytnutí první pomoci strojvedoucím a svědkyně osoba zemřela,“ sdělila mluvčí. S ohledem na to, že šlo o velmi mladé lidi, policie nechtěla upřesnit věk ani pohlaví oběti. Podle informací ČTK šlo o 15letého chlapce.

Na Břeclavsku našli mrtvého průvodčího. Vypadl z vlaku

Krimi

„Chtěli bychom požádat rodiče, aby se svými dětmi o těchto nebezpečných situacích mluvili a upozornili je na ně,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám