Hlavní obsah

Mladá žena zemřela při havárii aut na Prachaticku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strunkovice nad Blanicí

Teprve osmnáctiletá spolujezdkyně řidiče peugeotu zemřela v neděli po 17. hodině při střetu se Škodou Octavia v zatáčce u obce Strunkovice nad Blanicí na Prachaticku. Oba řidiči museli být přepraveni do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Při nehodě u Strunkovic nad Blanicí zemřela mladá dívka.

Článek

„Mladá žena utrpěla závažná mnohočetná poranění a navzdory resuscitační péči bohužel svým zraněním na místě podlehla,“ sdělila Právu mluvčí jihočeských zdravotních záchranářů Zuzana Fajtlová.

Havárii zavinil pravděpodobně řidič, který dívku vezl.

„Osmnáctiletý řidič vozidla značky Peugeot jel pravděpodobně ve směru od obce Žíchovec na obec Bavorov a z dosud nezjištěných příčin vyjel v zatáčce do protisměru. Po srážce se Škodou Octavia skončilo vozidlo Peugeot na střeše mimo vozovku,“ popsala nehodu mluvčí jihočeské policie Štěpánka Schwarzová.

Na Plzeňsku srazilo auto ženu, nehodu nepřežila

Krimi

Mladý řidič Peugotu utrpěl při nehodě velmi vážná zranění.

„Jednalo se o mnohočetná poranění a zůstal ve voze zaklíněn. Po vyproštění mu musela být poskytnuta akutní přednemocniční péče a ve stabilním stavu byl letecky transportován do českobudějovické nemocnice,“ konstatovala záchranářka Fajtlová.

Doplnila, že muž z druhého vozu utrpěl lehčí poranění hrudníku a byl převezen do nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám