Hlavní obsah

Mladá řidička na Vsetínsku nepřežila náraz do stromu

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Devatenáctiletá řidička utrpěla v neděli krátce po půlnoci smrtelné zranění při dopravní nehodě mezi obcí Malá Lhota a valašskomeziříčskou místní části Podlesí na Vsetínsku. S autem narazila do stromu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Mladá řidička jela se Škodou Octavií od Lhoty na Podlesí. Z dosud nezjištěných příčin sjela nejprve vpravo mimo vozovku, následně do protisměru a poté opět vpravo mimo komunikaci, kde narazila do stromu. Utrpěla vážná zranění, kterým na místě podlehla,“ řekla Právu policejní mluvčí Lenka Javorková.

Jestli byla dívka v době havárie pod vlivem alkoholu, bude podle ní známo až po nařízené pitvě. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. „Přivolali jsme i psovoda se služebním psem, který propátrával okolí místa havárie. Chtěli jsme zjistit, zda dívka jela ve vozidle sama, či tam bylo více spolucestujících,“ uvedla mluvčí.

Služební pes v okolí dopravní nehody podle ní žádné další zraněné osoby nenašel. Dívka cestovala v autě sama. Okolnosti nehody policisté nadále vyšetřují. Jedná se o třetí smrtelnou dopravní nehodu v okrese Vsetín v letošním roce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám