Hlavní obsah

Mladá dvojice se zřejmě stala obětí vraždy

Právo, jbs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Policisté nalezli ve čtvrtek na severu Moravy těla dvou pohřešovaných lidí. Jde pravděpodobně o ostatky šestadvacetiletého muže a jeho dvaadvacetileté přítelkyně z Trutnovska. Dvojice byla pohřešována od poloviny června letošního roku.

Článek

"Po obou bylo v červnu vyhlášeno celostátní pátrání poté, co zmizeli se svým autem. Automobil byl v srpnu nalezen v Praze. Policisté rozjeli pátrání, neboť bylo podezření, že se stali obětí násilného činu. Postupně se podařilo získat dostatek důkazů, které opravňovaly k zadržení tří mužů ve věku 24, 25 a 26 let z Náchodska a Trutnovska. Jsou podezřelí ze spáchání trestného činu vraždy," oznámila tisková mluvčí východočeské policejní správy Iva Marková.

Během čtvrtka probíhá v Severomoravském kraji dohledání a vyzvednutí těl, která se mají nacházet zakopaná v lese. "Předpokládáme, že ještě ve čtvrtek bude všem třem zadrženým sděleno obvinění z trestného činu vraždy," sdělila Marková s tím, že podrobnější informace ohledně motivu a způsobu usmrcení obětí policie uvolní během pátku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám