Hlavní obsah

Mince "ukradené" na generálním štábu se našly v budově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pamětní medaile, které zmizely z budovy generálního štábu v polovině července, kdy se do budovy vloupal neznámý muž, se našly v budově. Byly zasunuté v jedné ze sedaček a objevily se při stěhování nábytku. Uvedla to TV Nova. V budově se tedy při červencovém vloupání nakonec nic neztratilo.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Policie má videozáznam muže, který se měl do budovy vloupat a také jeho identitu, protože ho poznala jeho bývalá manželka. On sám ale tvrdí, že na záznamu není on. V tu dobu v Praze vůbec nebyl. Policie případ šetří, protože pachatel rozkopl dveře v hodnotě několika desítek tisíc korun, což byla nakonec jediná vzniklá škoda.

Muž na záběru dveře vykopává a pak několik minut bloudí po budově a snaží se dostat ven. Zřejmě byl pod vlivem alkoholu. [celá zpráva]

Nova navíc uvedla, že podle jejích informací měla ochranka budovy ten večer dámskou návštěvu, a nevěnovala se tak své práci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám