Hlavní obsah

Mercedes ve velké rychlosti přerazil strom a skončil na střeše, dva mrtví

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVOJIČÍNSKO

Dvaatřicetiletý řidič a jeho dvacetiletý spolujezdec zahynuli v neděli o půl druhé v noci při havárii mercedesu mezi Zbyslavicemi a Kyjovicemi na Novojičínsku. Auto ve vysoké rychlosti vyjelo mimo silnici, narazilo do stromu a převrátilo se na střechu.

Článek

Patnáctiletá dívka, která s nimi jela, byla převezena do ostravské fakultní nemocnice s těžkým zraněním. Poslední člen posádky, 18letý mladík, vyvázl s lehkým zraněním.

„Podle předběžného vyšetřování řidič Mercedesu CLS 320 CDI v důsledku nepřiměřené rychlosti ztratil kontrolu nad vozidlem a vyjel při projíždění mírné levotočivé zatáčky mimo silnici do příkopu. Tam auto přerazilo strom, otočilo se o 180 stupňů a dopadlo na střechu.

Při havárii na místě zemřel řidič a jeho spolujezdec,“ uvedla mluvčí novojičínské policie Miroslava Šálková Michálková. Tachometr se podle ní zasekl po havárii na rychlosti 120 km/hod.

Škoda na automobilu je předběžně vyčíslena na půl miliónu korun. Nařízená pitva by měla ukázat, jestli šofér před jízdou nepil alkohol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám