Hlavní obsah

Měl jsem zdravotní problémy, řekl řidič kamionu, který smetl ženu na chodníku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Policie obvinila řidiče kamionu, který před týdnem na Teplicku vjel na trávu a chodník, kde srazil chodkyni. Muž uvedl, že ho zradilo zdraví, a proto strhl řízení.

Kamion sjel ze silnice a srazil chodkyniVideo: tn.cz/Petr Tengler

 
Článek

Policisté muže obvinili ve středu z trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti.

„Podle jeho výpovědi z důvodu momentální zdravotní indispozice strhl řízení a vjel na trávu, následně se vrátil na komunikaci a pokračoval v jízdě, aniž by si všiml, že došlo k nějaké nehodě,“ uvedl mluvčí policie Daniel Vítek.

Kamion na Teplicku sjel ze silnice a srazil ženu na chodníku. Zachytila to kamera

Krimi

O chvíli později mu volal majitel firmy a řekl mu, že srazil chodkyni. Řidič zastavil a zavolal na linku 158. S policisty poté spolupracoval. Věk řidiče ani bližší informace ke zdravotnímu stavu policie nechce sdělit.

Nehoda se stala ve čtvrtek v Srbici. „Kamion srazil paní, která šla po chodníku, který byl zhruba pět metrů od silnice. Srazil ji, přejel ji ještě návěsem, vrátil se zpět na silnici a ujel. Nevím, jestli řidič dostal mikrospánek,“ napsal na Facebooku svědek, který kolizi natočil.

Svědek následně poskytl ženě první pomoc a počkal u ní do příjezdu záchranářů a vrtulníku. Žena byla vážně zraněna, ale je mimo ohrožení života.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám