Hlavní obsah

Měl jsem 15 piv a 4 deci rumu, hlásil policistům šofér bez řidičáku v autě bez technické

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svitavy

Patnáct piv a několik panáků rumu přiznal minulý týden jeden z kontrolovaných řidičů v Moravské Třebové. Policistům se nezdála jeho podivná jízda. Auto navíc nemělo potvrzení o technické způsobilosti k provozu a řidič oprávnění.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Kontrola se odehrála ve čtvrtek, když policisté zahlédli podezřele jedoucí auto, které rovněž náhle zastavovalo. Jakmile si šofér opelu všiml policistů, snažil se ujet. V jeho stavu mu to však nešlo lehce a ve Svitavské ulici byl dopaden.

Namol opilý řidič havaroval na Svitavsku. Pak sedl do jeřábu a auto jel vyprostit

Krimi

„Řidič přiznal, že se před jízdou posilnil alkoholem a dechová zkouška s výsledkem 2,36 promile alkoholu v dechu to potvrdila. Uvedl, že před jízdou vypil zhruba 15 lahvových piv a 4 dcl rumu,“ konstatovala mluvčí policie Andrea Muzikantová.

Policisté navíc zjistili, že 38letý muž nemá příslušné řidičské oprávnění a auto technickou. Je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a v případě pravomocného odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Opilý řidič BMW naboural v Praze pět aut

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám