Hlavní obsah

Manželku probudil ranami do obličeje

Právo, alf
Zlín

Opakovanými údery do hlavy a tváře se snažil v minulých dnech probrat ze spánku svou spící manželku devětatřicetiletý muž z Otrokovic na Zlínsku. Zraněnou ji potom odvlekl do ložnice, kde ji dále fyzicky a vulgárně napadal.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na pomoc ženě přijeli policisté, kteří opilého muže odvezli na záchytku do Kroměříže. Zanedlouho poté jej zároveň na deset dní vykázali z rodinného domu, kde svou stejně starou ženu napadl. „Dům obýval nejen se svou ženou, ale také se dvěma nezletilými děti, které byly nejednou svědky jeho jednání,“ potvrdila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Deset let týral nevlastní dceru. Dostal jen pokutu

Krimi

Policisté řešili v předchozích dnech i další případ týrání svých blízkých, a to ve Valašských Kloboukách. V tomto případě opakovaně napadal pětadvacetiletý muž své rodiče ve věku padesát a dvaapadesát let a rovněž svou osmnáctiletou sestru. „Všichni ohrožení mají z jeho chování strach, proto jeho agresivní chování dosud často policii neoznamovali. Mladý muž je závislý na alkoholu,“ potvrdila mluvčí.

Oba výtržníci mají na dobu deseti dnů zakázáno stýkat se nebo navazovat kontakty s ohroženými osobami, stejně tak se musí zdržet vstupu do obydlí a jeho okolí. Rodinní příslušníci mají možnost podat žádost o prodloužení vykázání, a to opakovaně. Pokud budou policisté případy prověřovat jako podezření z násilného trestného činu, hrozí agresorům několikaleté vězení.

Přítelkyni držel podle obžaloby u hlavy pistoli a chtěl přiznání, že má jiného. Hrozí mu 12 let

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám