Hlavní obsah

Manžel Bartošové ukázal její poslední vzkaz synovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Manžel zpěvačky Ivety Bartošové (48) Josef Rychtář v úterý večer ukázal novinářům vzkaz, který měla zpěvačka napsat svému synovi Arturovi před tím, než před polednem spáchala sebevraždu. Bartošová svého syna ujišťuje o své lásce a o tom, že její majetek patří jemu.

BEZ KOMENTÁŘE: Josef Rychtář se loučí s Ivetou BartošovouVideo: Novinky

 
Článek

„Jsi dospělý a neztratíš se. Odpusť mi, já už nemám sílu jít dál,” stojí ve vzkazu. „Dům je tvůj a peníze, které mi zbyly, taky,” píše dále Bartošová synovi, který letos oslaví 18. narozeniny a jehož otcem je skladatel Ladislav Štaidl.

Foto: Michaela Feuereislová

Josef Rychtář ukazuje vzkaz, který měla Iveta Bartošová napsat synovi Arturovi.

Na vzkazu je datum 25. 4. 2014, tedy pátek. Pokud by skutečně Bartošová psala svůj vzkaz ten den, znamenalo by to, že svůj čin plánovala minimálně čtyři dny. Spáchala jej v den Rychtářových narozenin.

Foto: Michaela Feuereislová

Detail vzkazu, který měla Iveta Bartošová napsat synovi Arturovi.

Bartošová zemřela v úterý kolem půl dvanácté, když skočila pod vlak. Její tělo našli na železniční trati u Uhříněvsi, kde zpěvačka s Rychtářem žila.

Údajně existuje i druhý vzkaz

Podle informací zpravodaje Novinek má údajně existovat i druhý dopis s textem pro Rychtáře. Policie ho chtěla zdokumentovat, což se manželovi zpěvačky nelíbilo a se strážci zákona se dohadoval.

Iveta Bartošová zemřela na železniční trati u Uhříněvsi Video: Novinky

„Nejdříve byl uplakaný, ale pak se uklidnil a měl prohlášení k médiím. Cituje stále něco o Macurovi (ctitel Ivety Bartošové) a pořád se obhajuje,“ popisují svědci Rychtářovu neplánovanou tiskovou konferenci v Uhříněvsi.

Místo, kde Ivetu Bartošovou vlak srazil, policisté uzavřeli, podle zpravodaje Novinek se neštěstí stalo v místě, kam měli lidé vstup zakázaný.

Policie uzavřela okolí domu Ivety BartošovéVideo: Novinky

Mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová uvedla, že ženě, kterou zdravotníci na místě našli, bylo 48 let.

Reklama

Související články

Televize večer připomenou Ivetu Bartošovou

Česká televize, Nova i Prima připomenou v úterý večer tvorbu a osobnost zpěvačky Ivety Bartošové. Na ČT1 od 21.00 hodin diváci mohou sledovat díl životopisného...

Výběr článků

Načítám