Hlavní obsah

Po manévrech v Brně zadrželi muže s plynovou pistolí

Právo, Novinky, kub, pko, ok
Brno
Aktualizováno

Policie v Brně uzavřela v pátek kolem jedné hodiny po poledni část Lidické ulice. Na tísňovou linku se ozval svědek, že viděl člověka se střelnou zbraní. Policie prohledala jeden z domů a vnitroblok, kde se měl nacházet, ale nikoho nenašla. V podvečer pak zadržela 31letého muže, který měl u sebe plynovou pistoli i s náboji, řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Manévry v BrněVideo: Petr Kozelka, Novinky

 
Článek

„Muže jsme zadrželi poblíž místa činu. Na případu intenzivně pracujeme,” uvedl mluvčí.

Policie o oznámení na tísňovou linku informovala na Twitteru po 13. hodině. Policisté následně uzavřeli Lidickou ulici a pátrali po muži. Policie později upřesnila, že ke střelbě mělo dojít uvnitř objektu. Okolí prohledával vrtulník.

Podle zpravodaje Práva byli policisté v jednom z vnitrobloků v Lidické ulici, kde sídlí mnoho firem. Zde byla také zásahová jednotka. Policisté upozorňovali, že lidé v uzavřené oblasti by podle něj neměli vycházet na ulici, nezdržovat se u oken.

Foto: Policie ČR

Policie zasahuje v Lidické ulici.

Opatření ukončili policisté před čtvrtou hodinou odpoledne. Nikoho nenašli. Kriminalisté nyní prověří kamerové záznamy a další informace.

Manévry v Brně: Na ulici viděli muže se střelnou zbraní, ve vzduchu je vrtulník. Zdroj: PrávoVideo: Petr Kozelka, Novinky

Hledaný muž na Karlovarsku podle starosty zaútočil sekerou na pošťáka kvůli balíčku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám