Hlavní obsah

Majitel hledal svého psa, našel ho připraveného k jídlu

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otřesný pohled na jeho psa, zabitého a připraveného k jídlu, se ve středu naskytl osmačtyřicetiletému majiteli v Holešově. Pes se předtím muži ztratil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Pes středně velkého plemene se ve středu zaběhl jeho majiteli, ten ho dlouhé hodiny hledal. Pak se při svém pátrání dostal na pozemek domu dvaačtyřicetiletého obyvatele Holešova, kde ho čekalo hrozivé překvapení,“ uvedla mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Majitel, který se velice obával o osud psa, jenž byl dlouholetým velmi oblíbeným společníkem rodiny, tam psa našel připraveného ke konzumaci. Údajně si ho připravili k jídlu majitel domu a jeho pětapadesátiletý kamarád.

„Případ je prozatím kvalifikován jako přestupek proti majetku. Pro majitele a jeho rodinu je však ztráta psího miláčka nevyčíslitelná z důvodu velké citové vazby. Podle zjištěných informací muž zvíře usmrtil jedním úderem tyčí. Týrání pejska se tak neprokázalo,“ řekla Kyšnerová. Odmítla přitom upřesnit, o jakou rasu psa se jednalo. Podle informací z Holešova šlo údajně o kokršpaněla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám