Hlavní obsah

Lupiči přepadli pumpu na Mělnicku, zabili prodavačku

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník
Aktualizováno

Osmapadesátiletá žena zemřela v noci na pondělí při přepadení čerpací stanice v Nelahozevsi na Mělnicku. Na místě pracují kriminalisté, kteří případ vyšetřují a pátrají po dvou podezřelých.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadená čerpací staniceVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Incident se odehrál podle policie mezi půl třetí a třetí ráno na pumpě u silnice číslo 608.

„Kriminalisté prověřují loupežné přepadení čerpací stanice, při kterém 58letá žena utrpěla smrtelná zranění. Policisté pátrají po dvojici pachatelů,“ řekl Novinkám mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Kriminalistický technik sbírá stopy na čerpací stanici.

Mluvčí odmítl komentovat, zda lupiči použili střelnou zbraň nebo například nůž. Policisté zároveň požádali občany, kteří se ve zmíněnou dobu pohybovali v okolí pumpy, aby podali své svědectví na lince 158. Bližší podobou podezřelých policie zatím nedisponuje.

Jedno z posledních smrtelných přepadení pumpy se odehrálo v roce 2008 v Ústí nad Labem, kde byl zastřelen obsluhující prodavač. Lupič odnesl několik tisíc korun. Policisté později z této vraždy vinili pětinásobného vraha Romana Postla, který ale zemřel v nemocnici ještě před projednáváním případu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při loupeži zemřela obsluha čerpací stanice.

Loupežnou vraždu vyšetřovali policisté také v roce 2007 v Liberci, kde během nočního přepadení zemřel pracovník obsluhy. Podezřelý byl dopaden až po několika letech a v roce 2011 dostal 13 let vězení.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při loupeži zemřela prodavačka.

V roce 2004 vyšetřovali loupežnou vraždu na pumpě v Bruntálu, kde po útoku nožem zemřela 50letá žena. Lupič si odnesl asi 27 tisíc korun. Útočníka policisté dopadli a soud ho poslal na 21 let do vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám