Hlavní obsah

Lupič srazil pěstí barmanku na zem, pak ji bil lahvemi

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Od letošního května pátrají pražští kriminalisté po lupiči, který v baru ve stanici metra Českomoravská přepadl 46letou barmanku. Pěstí ji srazil na zem, sebral tržbu a utekl. Jeho počínání celou dobu sledovala kamera. Policie se nyní obrací na veřejnost s žádostí o pomoc.

Článek

Přepadení se odehrálo v neděli 22. května kolem půl jedenácté večer. „Třiačtyřicetiletý muž požadoval pod pohrůžkou násilí vydání hotovosti. Ženu pak napadl pěstmi do obličeje tak silně, že upadla na zem,“ řekla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Muž pak z trezoru za barem ukradl desítky tisíc korun a vrátil se zpět k barmance, kterou několikrát udeřil skleněnými lahvemi do hlavy. Poté jí ještě sebral mobilní telefon a z místa utekl.

Informaci o pachateli mohou lidé zavolat na tísňovou linku 158.

Hledaný muž je vysoký 175 centimetrů, střední postavy. Má snědou pleť a černé krátké vlasy. Při přepadení měl na sobě reflexní vestu a vlek s sebou vozík určený na sběr papíru a železa. „Kriminalisté nevylučují, že se pohybuje mezi lidmi bez domova,“ doplnila mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám