Hlavní obsah

Lupič s čepicí Celní správa přepadl banku v Ostravě, peníze nedostal

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Policie v pondělí zveřejnila fotografie lupiče, který minulou středu přepadl pobočku České spořitelny v Ostravě-Porubě. Muž nebyl maskován a v ruce držel pistoli. Naštěstí nikoho nezranil a z pobočky utekl bez peněz.

Lupič maskovaný čepicí Celní správa, peníze nedostalVideo: Policie ČR

 
Článek

Pokus o loupež se odehrál kolem 17. hodiny v pobočce na náměstí Družby. Muž si vzal pořadový lístek a pak hned přistoupil k přepážce. Na úřednici namířil zbraň a žádal vydání hotovosti. „Peněz se nakonec nezmocnil díky technickému zabezpečení,“ řekla mluvčí policie Soňa Štětínská.

Foto: Policie ČR

Informace o hledaném muži mohou lidé telefonovat na tísňovou linku 158.

Policie zná díky kamerovému záznamu tvář muže, zatím ale nezná jeho totožnost. „Jde o muže ve věku asi 30 až 40 let, zavalité postavy. Má tmavé hnědé vlasy, dlouhé po ramena, podle policie ale může jít o paruku. V době spáchání skutku měl pachatel nos přelepen náplastí,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Informace o hledaném muži mohou lidé telefonovat na tísňovou linku 158.

Lupič měl na sobě černou bundu na zip bez nápisů. „Obuty měl kanady a na hlavě měl čepici s nápisem Celní správa,“ dodala mluvčí. Informace o hledaném přijme tísňová linka 158 nebo kterákoliv policejní služebna.

Reklama

Výběr článků

Načítám