Hlavní obsah

Kvůli zastřelené ženě v tramvaji hledá policie klíčového svědka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kvůli zastřelené ženě, která byla minulý čtvrtek nalezena v tramvaji číslo 17 v pražských Modřanech, pátrají policisté po důležitém svědkovi. Jedna z kamer ve vestibulu metra Karlovo náměstí zachytila muže v modré bundě, o němž se kriminalisté domnívají, že se ženou do tramvaje nastoupil. Na policejním webu o tom informoval pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Foto: Policie ČR

Vyšetřovatelé považují muže v modré bundě za důležitého svědka.

Článek

Policisté muže, jehož fotografii zveřejnili, prosí, aby se přihlásil na lince 158. "Stejně tak prosíme každého, kdo tohoto muže zná, aby informace k jeho totožnosti předal co možná nejrychleji kriminalistům," uvedl Hulan.

Podle policistů cestoval muž se ženou alespoň část cesty do Modřan.

Foto: Policie ČR

Vyšetřovatelé považují muže v modré bundě za důležitého svědka.

"Samozřejmě stále platí, že každému ze svědků zajistíme maximální anonymitu," dodal Hulan.

Foto: Policie ČR

Policii se podařilo dohledat záběry z kamer, na nichž byla zavražděná žena ještě živá.

Čtyřiašedesátiletá žena byla v tramvaji nalezena se zraněním na hlavě. Pitva určila, že zemřela vlivem cizího zavinění.

Podle policejních informací žena nastupovala ve čtvrtek okolo 09:55 do tramvaje číslo 17 na Palackého náměstí a jela na konečnou zastávku Levského v Modřanech. Odtud tramvaj ve směru do centra vyjela v 10:24 a žena byla objevena ve druhém voze tramvajové soupravy v zastávce U Libušského potoka v Modřanech.

Foto: Policejnidenik.cz

Cestující si ženy všimli v zastávce U Libušského potoka

O zraněné ženě, která je v bezvědomí a krvácí z hlavy, dostala policie informaci před 11:00. Policisté stále hledají i další svědky, kteří se ženou tramvají jeli a zaznamenali jakoukoliv sebemenší okolnost, která jim byť zčásti přišla podivná.

Reklama

Související články

Žena z tramvaje číslo 17 byla zavražděna

Mrtvou ženu, kterou našli cestující ve čtvrtek dopoledne v tramvaji, pravděpodobně někdo zavraždil. V pátek o tom informoval mluvčí policie Jan Daněk. Případ...

Ženu v tramvaji číslo 17 někdo zastřelil

Pražští policisté potvrdili, že žena, která byla nalezena mrtvá v tramvaji číslo 17, byla zastřelená. Po pachateli dále pátrají. Již v neděli zveřejnili podobu...

Výběr článků

Načítám