Hlavní obsah

Žena z tramvaje číslo 17 byla zavražděna

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha

Mrtvou ženu, kterou našli cestující ve čtvrtek dopoledne v tramvaji, pravděpodobně někdo zavraždil. V pátek o tom informoval mluvčí policie Jan Daněk. Případ si převzala pražská mordparta, která žádá svědky, aby se přihlásili s informacemi o pohybu ženy, která cestovala z Palackého náměstí přes konečnou stanici Levského zpět do centra.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Ještě během čtvrtečního večera kriminalisté vypátrali totožnost mrtvé ženy a zjistili, že se jedná o čtyřiašedesátiletou ženu z Prahy. Během pátečního dopoledne detektivové na základě výsledků pitvy a dalších informacích zjistili, že žena zemřela vlivem cizího zavinění,“ uvedl Daněk.

Oznámení o ženě v bezvědomí s krvácením do hlavy přijali policisté v 10:46 z tramvaje číslo 17, která se nacházela na zastávce U Libušského potoka v pražských Modřanech. Namířeno měla do centra.

Žena měla zrzavý přeliv 

Detektivové žádají svědky, kteří viděli ženu nastupovat na Palackého náměstí v 9:55, aby ihned kontaktovali policii. „Zároveň prosíme, aby se ozvali i ti, kteří ženu viděli nebo s ní cestovali v uvedené soupravě na trase od Palackého náměstí přes Podolskou vodárnu, Nádraží Modřany až na konečnou zastávku tramvají Levského,“ doplnil mluvčí policie.

Důležité svědectví ale mohou mít i cestující, kteří zmíněnou tramvají jeli v opačném směru z konečné Levského v 10:24 směrem do centra. Pro kriminalisty je podstatné i svědectví od cestujících, kteří uvedenou tramvají jeli, ale nemuseli si ničeho podezřelého všimnout. Kriminalisté totiž potřebují zmapovat poslední hodiny mrtvé ženy.

Žena byla 165 až 168 centimetrů vysoké štíhlé postavy, krátce střižených vlasů se zrzavým přelivem. Oblečená byla do šedomodrého tříčtvrtečního kabátu ze šusťákoviny, tmavých kalhot a tmavých bot. Na hlavě měla kšiltovou čepici černé barvy, přes rameno měla kabelku a v ruce kostkovanou tašku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám