Hlavní obsah

Kvůli salámu chtěl muž v Náchodě zbít prodavačky baseballovou pálkou

Právo, Ludmila Žlábková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Až dva roky by mohl strávit ve vězení třiapadesátiletý muž z Náchoda, kterého v neděli personál jednoho ze supermarketů přistihl při krádeži. Poté, co musel odcizený salám zaplatit, začal údajně prodavačkám vyhrožovat s baseballovou pálkou v ruce.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

ilustrační foto

Článek

"Muž, který je velmi problémový zákazník, chodí do prodejny každý den a již několikrát ho ostraha prodejny přistihla při drobných krádežích," uvedla mluvčí náchodské policie Eva Prachařová.

"Během nedělního incidentu po snůšce invektiv z obchodu odešel, jenže za okamžik se vrátil zpátky s baseballovou pálkou a začal s ní před personálem šermovat," doplnila mluvčí s tím, že personál raději přivolal policii.

Už ve středu, tedy jen tři dny po incidentu, se muž ze stejného obchodu pokusil bez placení odnést plechovku kávy a láhev alkoholu.

"Ostraha ho vyzvala k vydání zboží. Zákazník ale vytáhl na muže ve stejnokroji boxera a napřahoval se s ním proti nim,“ popsala incident mluvčí. I tentokrát všem vyhrožoval smrtí.

Do několika týdnů by měl muž stanout před soudem. Policisté ho stíhají pro trestný čin výtržnictví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám