Hlavní obsah

Kvůli nehodě silničáři v noci uzavřou dálnici D1. Budou opravovat svodidla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Dopravu na D1 komplikuje od čtvrtečního večera nehoda kamionu a osobního auta. Odstraňování následků se protáhlo na celou noc a kolony se tvořily zhruba třicet kilometrů před Brnem i v pátek, silničáři budou v noci opravovat svodidla.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda na D1

Článek

„Operační středisko přijalo informaci o nehodě na 169. kilometru směr Praha krátce před půl devátou večer. Nehoda se stala v místě dopravního omezení a zastavila provoz v obou směrech dálnice. Dva lidé se zranili, ale hasiči, kteří zasahovali zhruba tři hodiny, nemuseli z kabiny nikoho vyprošťovat. Poskytli zraněným první pomoc do příjezdu záchranné služby,“ popsal mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Munice z války zavře D1 na Vysočině

Krimi

Nehoda komplikovala provoz po celou noc, doplnil mluvčí policie Bohumil Malášek. Po srážce osobního automobilu a kamiónu byly v zúžení zablokovány oba jízdní pruhy. Objízdná trasa po souběžné komunikaci 602 byla mezi exity Devět křížů a Ostrovačice přetížená. Dálnici se podařilo zprújezdnit až nad ránem jedním pruhem.  Kolony se v okolí místa nehody tvořily během pátku neustále.

Dálnici D1 zablokoval převrácený kamion s pivem, policie ukázala video

Krimi

„Komunikace bude v pátek večer od 21. hodiny pro opravu středových betonových svodidel ve směru na Prahu znovu neprůjezdná. Pravděpodobně bude nutné přeskládat několik stovek metrů asi tisíc kilogramů vážících betonových svodidel. Silničáři předpokládají, že oprava bude trvat několik hodin. Objízdná trasa mezi exity Ostrovačice a Devět křížů povede znovu po komunikaci 602. V místě se opět očekávají dopravní problémy. Řidičům doporučujeme zvolit alternativní trasy,“ varuje Malášek.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

K dopravní nehodě došlo v zúžení

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda na D1

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám