Hlavní obsah

Kříženec ridgebacka nechtěl pustit strážníky ke zpitému páníčkovi, pomohla šunka

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Až šunka z vlastních zásob pomohla strážníkům v Pardubicích vyřešit problém, který měli s fenkou hlídající svého namol opilého páníčka. Ten se válel na ulici v centru města a nebyla s ním řeč. Aby se strážníci k muži dostali, museli pozornost zvířete odlákat kuřecí šunkou z domácího proviantu. Muže přepravili s výsledkem tři promile v dechu na záchytku.

Foto: MP Pardubice

Fenka bránila svého majitele v Pardubicích na ulici Jana Palacha.

Článek

O nedělním incidentu informovala v pondělí mluvčí strážníků Lucie Klementová.

Hlídka městské policie našla na ulici Jana Palacha bezvládně ležícího muže, který to na první pohled zřejmě přehnal s alkoholem.

Boxerku uvěznil požár bytu, hasiče odměnila vděčným olíznutím

Krimi

„Jeho ochránkyně, kříženec ridgebacka jménem Marfuša, k němu odmítala kohokoliv pustit. Na hlasy strážníků muž nereagoval, ale intenzivní štěkot jeho feny jej nakonec probral z alkoholového limbu a muž začal konečně trochu komunikovat,“ uvedla mluvčí.

Strážníci se k muži nemohli nejdřív přes fenku dostat, snažili se tedy odlákat její pozornost. „Jeden ze strážníků musel sáhnout do svých zásob a oddaného hlídače nalákat na kus kuřecí šunky. Fenka Marfuša ihned zařadila strážníka na seznam svých přátel a rozhodla se jej následovat o kus dál, aby tak uvolnila prostor pro práci s páníčkem,“ zmínila Klementová.

Soudkyně na Kanárských ostrovech předvolala jako svědka psa

Koktejl

Opilec nadýchal přes tři promile a nevyhnul se záchytce. Fenku si převzal jeho bratr, kterého strážníci vyrozuměli. „Na společnou procházku si fenka bude muset počkat, až se jí páníček vrátí i s účtenkou za nocleh,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám