Hlavní obsah

Klub na Přerovsku fungoval pro členy dál, navzdory opatřením

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Přerovští policisté odhalili v Kokorách na Přerovsku klub, který navzdory vládním opatřením fungoval dál. V jeho prostorách byl v pátek před půlnocí provozovatel a dalších devět lidí, informovala v pondělí mluvčí policie Miluše Zajícová.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Na místo policisté přijeli na základě oznámení, že se z objektu před půlnocí line hlasitá hudba. Podle oznamovatele takto klub funguje každý pátek. „Na místo byla vyslána policejní hlídka, která zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě a ve vnitřních prostorách se nachází větší počet osob,“ uvedla mluvčí.

Policisté objekt zkontrolovali. Na místě byl provozovatel spolu s dalšími devíti lidmi včetně dvou mladistvých.

Na schůzce v zavřené restauraci se řešilo obsazení postů VZP, tvrdí ČT

Domácí

Přítomní hosté byli z prostoru vykázáni. Podle policie se dopustili přestupku proti krizovému zákonu, ze kterého se budou zodpovídat před správním orgánem. Ten rozhodne o uložení sankcí.

„Přestupku proti stejnému zákonu se dopustil i provozovatel klubu, jehož nezodpovědné počínání bude taktéž řešit správní orgán ve správním řízení,“ doplnila mluvčí.

Žena v Jablonci ukradla oříšky za 270 korun. Hrozí jí až osm let vězení

Krimi

Policisté uvedli, že podle internetových stránek zahájil klub provoz od 2. října 2020.  Otevřeno měl mít pro členy každý pátek od 18:00, vratný registrační příspěvek činil 50 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám