Hlavní obsah

Ke vloupání do restaurace v Ostravě použila stařenka sekyru

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

V šoku zůstali před pár dny ostravští strážníci, když objasnili případ vloupání do restaurace - měla ho na svědomí 87letá žena, která se dovnitř dostala za bílého dne pomocí sekyry.

Foto: MP Ostrava

Seniorka použila při vloupání do restaurace sekyru

Článek

Na loupež upozornil strážníky zhruba hodinu po poledni zvukový alarm vycházející z jedné z restaurací v Ostravě - Zábřehu.

„Když přijela hlídka na místo, zjistila, že objekt restaurace vykazuje známky násilného vniknutí. Hned u vstupní branky strážníci zaznamenali poškozené ocelové lanko, které branku zajišťovalo,“ popsal mluvčí strážníků Jindřich Machů.

Pár hodin po vyhlášení nouzového stavu ukradl v Brně rum, hrozí mu osm let

Krimi

Dodal, že strážníci následně objevili rozbitou výplň skleněných vstupních dveří, poškozené kování a vypáčené okno. „Na parapetu vypáčeného okna nalezli položenou sekyru,“ upřesnil mluvčí s tím, že v restauraci strážníci zaznamenali také pohyb.

Vyzvali proto domnělého pachatele, aby vyšel z hospody ven. „K jejich překvapení vylezla vypáčeným oknem seniorka. Jako důvod vniknutí do restaurace uvedla, že tam hledala cigarety,“ vysvětlil mluvčí a dodal, že strážníci předali ženu policistům. Ti případ nadále prověřují.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám