Hlavní obsah

Kapr se vymrštil řidičce do klína a způsobil vážnou nehodu

Právo, mip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce nezačaly dobře pro dvaašedesátiletou ženu, která v pondělí odpoledne při projíždění obce Horní Police na Českolipsku ztratila kontrolu nad svým autem. S vozem vyjela do protisměru, přerazila dopravní značku a nabourala do betonového sloupu poté, co na ni ze sedadla spolujezdce zaútočil kapr.

Foto: Policie ČR

Policie varuje, aby lidé převáželi živé ryby s nejvyšší opatrností.

Článek

"Kapra si žena vezla domů v igelitové tašce uložené do lavoru, který si nechala na přední sedačce. Kapr se ale během jízdy vymrštil a skočil ženě do klína," popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Foto: Policie ČR

Kapr se vymrštil, řidička se lekla a vážná nehoda byla na světě.

Kuriózní nehoda se neobešla bez zranění. Žena, která ve své felicii cestovala s kaprem sama, utrpěla středně těžká poranění.

"Zdravotníci ji z místa nehody transportovali vrtulníkem do nemocnice se zlomeninou v oblasti kotníku a s pohmožděným hrudníkem," upřesnila Baláková s tím, že policie doporučuje řidičům, aby si vánočního kapra při transportu autem dobře zajistili.

Vypil jsem několik panáků rumu, přiznal na Štědrý den řidič, který rozbil auto o dům

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám