Hlavní obsah

Kamión v plné rychlosti narazil do jiného, řidič zemřel

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Tragická dopravní nehoda zablokovala ráno dálnici D5 ve směru z Rozvadova do Plzně. Při nehodě, která se stala na 128. kilometru v půl osmé ráno, zahynul řidič nákladního vozu. Zezadu prudce narazil do kamiónu stojícího před zúžením silnice. Dálnice byla otevřena až kolem třetí hodiny odpoledne.

Článek

Řidič kamiónu stál před zúžením, které vzniklo brzy ráno při jiné nehodě. V místě se vytvořila malá kolona. Dvaadvacetiletý řidič za ním jedoucího vozu situaci přehlédl a prudce do polského kamiónu narazil.

Zůstal v kabině zaklíněn. "Řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem a lékaři nezbylo nic jiného než konstatovat jeho smrt. Obě vozidla zůstala na vozovce," doplnil Vaško.

V půl deváté se hasičům podařilo vyprostit ze zdemolované kabiny tělo řidiče. Dál odstraňují z dálnice olej, kterého při nehodě vyteklo velké množství.

Dálnice byla mezi 135. a 128. kilometrem ve směru na Plzeň zcela neprůjezdná. Policie dopravu odkláněla přes sjezd Mlýnec, zpět auta najížděla na exitu Bor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám