Hlavní obsah

Kamera natočila ženu, která sexuchtivého klienta uspala a okradla

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté pátrají po ženě, která po nabídce sexu v hotelu svého klienta pravděpodobně uspala a okradla ho. Sexuální dobrodružství si muž neužil, naopak přišel o několik tisíc korun. Žena spravedlnosti stále uniká.

Policie pátrá po ženě, která uspala klienta na pokojiVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se stal už na konci února. Padesátiletý, slovensky hovořící muž se seznámil na Strakonické ulici se ženou, se kterou se domluvili na sexu. Společně odjeli do jednoho z hodinových hotelů ve Vršovicích. Muže nejspíš zlákala výhodná cena za nabízené služby, která měla činit pět set korun.

„Když se však ráno muž probudil, zjistil, že mu chybí hotovost v řádu několika tisíců korun a žena se na místě již také nenachází,“ řekl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

Hledaná žena na záběrech kamery z hotelu.

Policisté po ženě stále pátrají a podezřívají ji z krádeže peněz. „V případě odsouzení jí hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi," prohlásil mluvčí. Kriminalisté přitom nevylučují, že podobných případů může mít žena na svědomí více. Lidé, kteří hledanou ženu na záběrech poznají, se mohou přihlásit na policejní linku 158.

Foto: Policie ČR

Hledaná žena na záběrech kamery z hotelu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám