Hlavní obsah

Kamarád mladíka, který zabil policistku, boural. Měl také zákaz řízení

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brandýs nad Labem
Aktualizováno

Takřka na chlup stejný případ s řidičem pod vlivem drog, jaký se stal v pátek, musela řešit v pondělí středočeská policie. Naštěstí neměl tak tragický konec jako nehoda, při níž 22letý muž smetl policistku. Podle neoficiálních informací se ale v pondělí jednalo o kamaráda mladíka, který má policistku na svědomí.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V pondělí jsme řešili nehodu v Brandýse nad Labem. Řidič od nehody ujel. Policisté ho následně chytili. Jednalo se o 23letého muže. Podle testu se v jeho těle potvrdil metamfetamin, tedy užití pervitinu,“ uvedla mluvčí policie Markéta Johnová.

I tento mladík měl od soudu vyslovený už trojnásobný zákaz řízení.

Podle zjištění Práva se jednalo o známého mladíka, který v pátek večer srazil policistku a ve voze měl další dva pasažéry. Pravděpodobně stejná dívka, která seděla v autě v pátek, byla ve voze i při pondělní nehodě s druhým řidičem.

Řidič při ujíždění srazil policistkuVideo: Novinky

Řidič, který v pátek večer u Brandýsa nad Labem srazil a těžce zranil policistku, zůstává ve vazbě, kam ho v pondělí dopoledne poslal Okresní soud v Mělníku. Podle kriminalistů byl v době nehody pod vlivem drog a byl mu vysloven zákaz řízení.

Policistka skončila v kritickém stavu v nemocnici s poraněnou hlavou a zlomenou nohou. V sobotu odpoledne zemřela. Její kolegové vyhlásili sbírku na pomoc její rodině. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám