Hlavní obsah

Já jsem bůh, prohlašoval o sobě technař

Právo, František Kšajt
DOUPOV

O práci měli na technoparty v Doupově postaráno i zdravotníci. Nejvíc soukromá záchranná služba Trans Hospital z Řevnic u Prahy, najatá organizátory, která byla přímo v prostoru CzechTeku i s malou nemocnicí. Podle zdravotníků technařům nejvíc trpěly nohy.

Článek

"Ošetřili jsme od pátku do pondělního rána celkem 193 pacientů, z nichž 16 jsme předali karlovarským záchranářům k převozu do nemocnice. Nejvíc bylo úrazů dolních končetin - ošetřili jsme neuvěřitelných 40 pohmožděných nebo zlomených kotníků," popsal Právu činnost Trans Hospital jeho ředitel Bořek Bulíček.

Zdravotníci ošetřovali i "boha". Prohlašoval to o sobě úplně nahý technař, který chtěl nejdřív před odvozem zdravotníky "nabít". "Když byl s kroužením kolem nás už spokojený, nechal se zabalit do bílého prostěradla, a to už jako bůh skoro vypadal, a pak sanitkou v klidu odvést," vyprávěl o kuriózním případu ředitel.

Nejvážnější zranění utrpěl technař, který upadl obličejem do kamení a rozdrtil si obličej, zuby a rty. "Měli jsme sebou také naši malou nemocnici s lůžky, kde jsme nechali nejhorší případy opilství a lidi pod vlivem drog vyspat, ošetřili je, dali jim napít vody a pak je vypustili zpátky do tanečního reje. Nezatěžovali jsme tak okolní nemocnice," dodal Bořek Bulíček.

Reklama

Související témata:

Související články

Na CzechTek dorazilo už přes 20 000 lidí

V Doupovských horách, ve vyhrazené části vojenského újezdu Hradiště, začala v pátek taneční párty CzechTech 2006. Během pátku do místa konání přijely další...

Výběr článků

Načítám