Hlavní obsah

Hromadná nehoda uzavřela dálnici D1. Bouralo se také na Kolínsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pět aut bouralo v sobotu odpoledne na dálnici D1 na Benešovsku. Hasiči museli vyprostit zraněné, silnice byla více než hodinu uzavřena. Záchranáři také zasahují u nehody dvou aut na Kolínsku, při které se zranilo sedm lidí. K oběma nehodám vzlétl vrtulník.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Středočeská záchranná služba. Ilustrační foto

Článek

Nehoda na dálnici D1 se stala na 55. kilometru kolem půl třetí odpoledne. Podle policie jsou v pěti havarovaných autech zranění. Jednoho člověka vyprostili hasiči, vrtulník ho přepravil do nemocnice.

Situaci na místě komplikovalo to, že jedno z aut převáželo šest psů, kteří se po nehodě rozutekli. Hasičům se je už podařilo zajistit a umístit do připravených kotců. "Psi dostali vodu a čekají na převzetí," řekla mluvčí hasičů Vladimíra Kereková.

Sedm zraněných na Kolínsku

Při nehodě dvou osobních aut na obchvatu Kolína se zranilo sedm lidí, z toho čtyři děti, uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Homolová.

Pan řidič utekl, tvrdila opilá šoférka s lahví vodky ve výstřihu a autem ve stromě

Krimi

Tři děti utrpěly lehká zranění, sanitky je po ošetření převezly do kolínské nemocnice. Nezletilá dívka utrpěla při nehodě středně těžká zranění a skončila v motolské nemocnici v Praze.

Foto: HZS Středočeského kraje

Vážná nehoda u Kolína

Další ženu převezl vrtulník ve stabilizovaném stavu se středně těžkým zraněním do hradecké nemocnice. Dva středně těžce zranění muži skončili v nemocnici v Kolíně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám